pondelok 6. septembra 2010

Dost bolo kecov - MMM stafeta 2010!!!

Ahojte,

Uz nejaky cas basnim o ucasti na najstarsom maratone v europe, kedze som Kosican a beha sa to v mojom rodnom meste. Chcel som sa ho zucastnit uz par rokov, no furt nieco do toho prislo a tak. Chcem to skusit este pred 30.-tkou a to znamena ze mam poslednu sancu tohto roku...

S mnohymi z vas som uz o tom hovoril, dost ale bolo kecov, myslim to teraz vazne ale potrebujem vasu pomoc.

Kedze som nebezec nemam na trasu Maratonu a ani na polmaraton. Preto uvazujem nad stafetou. Styria bezci kazdy bezi usek 9 - 12 km.
Startovne je dost vysoke ale je v nom zahrnute kopa drobnosti a dokonca aj pamatna medajla... Este stale je cas na registraciu, ta je mozna do konca septembra. Zatial nepisu zeby bolo vypredane. Ja davam uzavierku tak do 14.9.

Hned ako zozeniem dalsich 3-ch ochotnych bezcov/bezkyne tak zakladam tim a dohodneme sa na nazve a poradi v akom budeme bezat. Mame mesiac na trening. Na stranke pisu ze kto sportuje nepotrebuje na stafetu specialny trening.

Ciel timu:
Jedine ucast, pre vlastne potesenie a radost a dobehnutie v casovom limite...



Trať pozostáva z 2 identických okruhov, každý meria 21 km. Každý účastník štafety pobeží jeden úsek asymetrickej dĺžky od 9 do 12 km. Štart a cieľ pre hotelom Doubletree by Hilton. Dve odovzdávacie miesta: druhý a štvrtý úsek pre hotelom Centrum, tretí úsek na Hlavnej ulici.

Štart:
3.októbra 2010 (nedeľa) o 9:00 h. pred hotelom DoubleTree by Hilton.
Prvý člen štafety odštartuje súčasne so štartom Medzinárodného maratónu mieru, to znamená, že celá štafeta je súčasťou bežeckého poľa MMM.

Štartovné:
30,00 € za každého člena štafety

Čo je zahrnuté v štartovnom poplatku ?
Štartovné číslo, čip, tričko, vak, kalendár AIMS, Maratónsky magazín, vstup na Pasta Party (sobota 2.10.2010), medaila (po dobehnutí posledného člena štafety do cieľa v časovom limite MMM).

Čo Vás čaká ?

Štartujete spoločne s hlavným poľom bežcov.
Miesta odovzdávky v centre Košíc na Hlavnej a Južnej triede.
Na zvládnutie úsekov nie je stanovený časový limit.
Ak športujete, nepotrebujete osobitnú dlhodobú prípravu.
Ak začínate, poradíme Vám ako sa na štafetu pripraviť.
Štafety a ich členov zverejníme v oficiálnej štartovej a výsledkovej listine.
V cieli čaká všetkých členov štafety exkluzívna maratónska medaila.

Viac info: http://kosicemarathon.com/sk/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára